|
|
|
Verktygslåda 1 -
Idéer och tips för arbetet med maten i skolan och förskolan
Läs om hur du sätter upp vettiga mål och riktlinjer för måltidsverksaheten.
Få tips om hur du förbättrar måltidsmiljön.
Andra avsnitt handlar om matrådet, frukost och mellanmål i skolan och en enkel elevenkät.
Läs mer »
Ladda ner som pdf
Verktygslåda 2 - Köksguiden med allt om tillagningskök och centralkök
Den här verktygslådan är tänkt för dig som står inför stora förändringar inom måltidsverksamheten.
Här får du de fakta, verktyg och tips du behöver inför omstruktureringar och ombyggnad av kök och ekonomilokaler.
Läs mer »
Verktygslåda 3 - Upphandling av livsmedel
Lär dig att ställa krav utan att bryta mot reglerna.
Här finns också en checklista hur du kommer igång, handledning för köp av kött, tips och goda exempel.
Läs mer »
|
|